Overview

De belevingspaden 't Eperholt bestaan uit drie verschillende routes van ongeveer 3 kilometer met verschillende thema's. Je kan op de routes allerlei avonturen beleven en veel leren over de natuur. Edelherten, everzwijnen, vogels en andere dieren; ze komen allemaal voorbij. Soms zie je de dieren zelf, maar meestal vind je de bewijzen dat ze zijn geweest. De hertengeweien, de vogelhuisjes of de zwijntjes wijzen je de weg. Ze hangen in de bomen dus je gaat echt speuren! Alle paden komen samen bij de wildkijkwand. Hier kan je ervoor kiezen dezelfde route te vervolgen of over te stappen op een ander pad. Let op: je eindigt dan op een andere locatie.

Bij de wildkijkwand mag je van het pad af om heel stilletjes door de gaten in de wand te kijken of er wilde dieren te zien zijn. Misschien wel everzwijnen of edelherten.

De hertenroute start bij Brasserie Floor, Dellenweg 109 Epe, de vogelroute start bij RCN de Jagerstee, Officiersweg 86 Epe en de zwijnenroute bij Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal, Ossenweg 10 Epe.

Bij de startpunten en de VVV in Epe is het kinderbelevingspakket verkrijgbaar. Hierin zit een boekje waar de routes en allerlei leuke opdrachten in staan, ook zitten er een loepdoosje, verrekijker en pen in. Het pakket kost € 4,00.

Quick Info

  • title meta
BOOK NOW

Meer in de omgeving van Oene

Schaapskudde Epe/Heerde

De Hertenkamp Epe

Kinder belevingspaden

Wandelen op de veluwe